löpning till fjälls 1-4 september

Skalstugan trail  

När hösten är på ingång, luften är sval och fjället bjuder på ett färggrant skådespel då passar vi på att bjuda in till löpardagar hos oss på Skalstugan! Här bjuds du på varierad träning med både långa och korta pass, ibland snabbt, ibland långsamt, men framförallt: njutbart! Detta arrangemang passar dig som vill få några fina löpardagar till fjälls med likasinnade, eller vill låta kroppen sträcka ut lite extra inför Lidingöloppet.

Skalstugan trail inkluderar gemensamma träningspass och ger grundkunskaper i navigering, karta och kompass. Den mesta av löpningen sker i fjällterräng och vi väljer turer och träningspass anpassat efter deltagarnas förmåga, väder och vind. Våra ledare guidar inte bara löpturer utan delar också generöst delar med sig av sina bästa tips och trix för löpning till fjälls.

Start: torsdag 1 september. Samling 15.00 för fika och genomgång av helgen. Därefter ett lätt löppass innan middagen.

Avslut: söndag 4 september.  Vi avslutar efter gemensam lunch, ca 12.00

 Pris och bokning: SEB: 3440kr Ej SEB: 4090kr

I priset ingår boende (företrädesvis i 2-bäddsrum) och helpension. Välj rätt datum och tillval: ”Skalstugan trail” i kommentarsfältet när du bokar. 

I arrangemanget ingår boende och helpension från torsdag till söndag på Skalstugan. Enkelrum i mån av plats. Träningspass
av 
varierad karaktär, föredrag och kvällsarrangemang. Arrangemanget blir av förutsatt att det finns minst 5 bokade deltagare 3v innan ankomst. Resan till och från Skalstugan ingår inte i priset.

Trailrunning Skalstugan