löpning till fjälls 29 augusti – 1 september

Skalstugan trail  

När hösten är på ingång, luften är sval och fjället bjuder på ett färggrant skådespel då passar vi på att bjuda in till löpardagar hos oss på Skalstugan! Här bjuds du på varierad träning med både långa och korta pass, ibland snabbt, ibland långsamt, men framförallt: njutbart! Detta arrangemang passar dig som vill få några fina löpardagar till fjälls med likasinnade, eller vill låta kroppen sträcka ut lite extra inför Lidingöloppet.

Skalstugan trail inkluderar gemensamma träningspass och ger grundkunskaper i navigering, karta och kompass. Den mesta av löpningen sker i fjällterräng och vi väljer turer och träningspass anpassat efter deltagarnas förmåga, väder och vind. Våra ledare guidar inte bara löpturer utan delar också generöst delar med sig av sina bästa tips och trix för löpning till fjälls.

Preliminärt program: 

Torsdag 29/8 : Vi samlas på eftermiddagen och går igenom väderprognosen och planeringen för helgen. Tid för samling bestäms när SJ släppt sina tågbiljetter men vi brukar hinna med ett kortare pass för att väcka kroppen innan kvällens 3-rättersmiddag. Meddela oss om du kommer senare så välkomnar vi dig när du kommer.

Fredag 30/8: Idag springer vi dubbla pass. Ett mer pulshöjande pass under förmiddagen och ett lugnare pass under eftermiddagen. Vi äter lunch och eftermiddagsvilar på Skalstugan.
Lördag: 31/8 Långpass! Vi tar med oss lunchpaket och är ute i flera timmar. Åter på Skalstugan under eftermiddagen.
Söndag 1/9: Vi avslutar helgen med ett kortare pass tillsammans och avrundar med lunch innan det är dags att vända hemåt.

Upplägget är preliminärt och alla pass anpassas efter väder, individens och gruppens förmåga. Vi kommer att springa både på grusväg och i obanad terräng, i vissa fall kan det hända att vi färdas en sträcka med bil för att komma ut till lämplig startpunkt. 

Pris och bokning: SEB: 4150 kr Ej SEB: 4870 kr
I god tid innan kommer ett välkomstbrev med ytterligare information. 

I priset ingår boende (företrädesvis i 2-bäddsrum) och helpension. Välj rätt datum och tillval: ”Skalstugan trail” kommentarsfältet när du bokar. I arrangemanget ingår boende och helpension från torsdag till söndag på Skalstugan. Träningspass av varierad karaktär, föredrag och kvällsarrangemang. Arrangemanget blir av förutsatt att det finns minst 5 bokade deltagare 3v innan ankomst. Resan till och från Skalstugan ingår inte i priset.

Trailrunning Skalstugan