Du tar hand om dig, vi tar hand om resten

Välkommen in

Här finns 50 bäddar fördelade på enkel, dubbel och trebäddsrum. Samtliga rum har handfat. Dusch och toalett finns i korridor. Det är lätt att känna historiens vingslag på anläggningen. Rummen är ombonade och lokalerna vårdas med ömhet. I pensionspriset ingår helpension och slutstäd. Sänglinne och handdukar går att hyra.

Boendet på fjällpensionatet

Boendet är fördelat i de olika husen på gården:

Gammelgården: Gårdens huvudbyggnad med matsal och butik på entréplan. Boendet är placerat på ovanvåningen.
Jaktvillan: Ansluter till Gammelgården genom viadukten över gamla vägen. Här finns sittgrupper för samvaro och den stora öppna spisen. På bottenvåningen finns vårt barnrum med ett litet utbud för de allra minsta. Du har också möjlighet att ställa in saker i kyl och frysskåp, värma i micro eller på kokplatta.
Härbret: fyra tvåbäddsrum med möjlighet att ta med hund. Observera att det ska stå 2-bäddsrum för hund när du väljer rum på bokningssidan. På övervåningen finns ett litet pentry.
Gästis: Här finner ni förutom ett antal rum för boende också anläggningens TV-rum.

I Jaktsalen serveras kaffe och thé varje kväll.

Vi vill gärna tillgodose dina behov! Har du frågor om eller särskilda önskemål kring ditt boende så ange det direkt vid bokning.

Som gäst hos oss finns även möjlighet att boka någon av våra fyra stugor på fjället, läs mer under se och göra. 

 

Praktiskt och njutbart

Längst ner på gården finner du bastunDen har dubbla aggregat och du kan själv välja om du vill elda eller använda el aggregatet. Varje dag finns en herr och en damtid. Resten av dagen är det mix och du som gäst sköter själv timern för att säkra att bastun är varm när du önskar. Utanför bastun finns också en liten damm där det går att svalka av sig sommartid. 

Alla rum ligger i nära anslutning till dusch och toalett. I alla hus finns möjlighet att torka kläder. I Jaktvillans källarplan hittar du också vallabod, skidförråd och torkrum med ingång både inifrån och utifrån. Utifrån kommer du också åt vedboden, och förråd för cyklar och pulkor. 

I anslutning till Härbret finner du några hundgårdar som går att låna som gäst. Meddela eventuell önskan om hundgård när du bokar. 

Boka din fjällsemester hos oss

Sök ledigt boende