låt dig väl smaka

Mat & dryck

I allt boende ingår helpension. I matsalen serveras en traditionell frukostbuffé och någon varm rätt. Vid frukosten kan du fylla din termos och göra i ordning ditt lunchpaket inför en dag på fjället.

Middagen består av en trerätters meny eller någon av våra bufféer. I menyn finns ofta klassiker, nya influenser och alltid mycket kärlek. Vi använder främst råvaror från närområdet och har förmånen att kunna servera älgkött och fjällfisk från den egna marken. Mat ingår alltid i boendet. Vi har fullständiga rättigheter och en dryckeslista som innehåller både lokala ölsorter, alkoholfria alternativ och viner från hela världen.

Middagen har alltid varit en högtidsstund på Skalstugan, då läggs långkalsonger och ylletröjor åt sidan. Förr inmundigades middagen i smoking och klänning, numer är klädkoden lite mer casual – välj något du känner dig fin i! 

Laga eller förvara något? Vi har kylskåp, micro och kokplatta att tillgå för den som vill förvara något kallt eller varför inte förvälla sina kantareller?  

Boka din fjällsemester hos oss

Sök ledigt boende