Ditt pensionat bland orörda fjäll

Sök ledigt boende

Välkommen att boka boende på Skalstugan.  Du kan söka och boka boende direkt i formuläret nedan. Läs igenom Viktigt om din bokning  innan du gör din förfrågan och kontakta oss om du har några frågor.  

Viktigt om priser och din bokning

Det pris som anges i bokningsformuläret är grundpriset för dig som är anställd på eller pensionerad från SEB.  Priset för sig som SEB-anställd omfattar även din närmaste familj: partner barn. Vuxna barn (se prislistan för åldersgräns), övrig släkt och vänner bekräftas omgående men betalar ett tillägg till grundpriset.

I bokningsformuläret väljer du själv rätt antal personer av respektive kategori och vi ser till att rätt rabatt dras eller tillägg görs innan vi slutgiltigt bekräftar bokningen. 

Bokning för SEB:are och ett begränsat antal medföljande bekräftas direkt i mån av plats och förutsätter att du som SEB:are medföljer i sällskapet.  Vid bokning av större sällskap/familjer bekräftas detta först 8 v innan ankomst.  

Gäst som inte har anknytning till SEB får sin bokning bekräftad 4 veckor innan ankomst. Prislistor finns länkade under Öppettider och priser.

Öppettider och priser 

Våra säsonger sträcker sig från mitten av februari till slutet av april och från midsommar till början av september.  Vi har också öppet över nyår.  Vi erbjuder möjlighet att bo hela veckor (söndag-söndag), kortvecka (torsdag-söndag samt söndag-torsdag) och endast i undantagsfall enstaka nätter. Sportlov (vecka 8 och 9) bokas lördag-lördag och vid särskilda tillfällen, som runt påsk, bokas endast hela veckor söndag-söndag.  Vid 1 januari öppnar vi bokningssystemet även för kortare påsk-vistelser.

Bokningen öppnar löpande ett år i förväg. I kalenderöversikten nedan kan du se vad som finns tillgängligt och när. Observera att du som har hund måste välja ”Hundrum”. 
Här hittar du prislista för 2024

När du gör en bokningsförfrågan godkänner du våra bokningsvillkor. Läs igenom dem så vet du vad som gäller vid bokning och eventuell avbokning. Är du osäker på vad som gäller din bokning så är du varmt välkommen att höra av dig. 

Konferens, bröllop eller fest?

Ibland tar vi på oss specialarrangemang och har goda möjligheter vara flexibla och kan öppna upp anläggningen enkom för ditt sällskap. Hör gärna av dig till oss med din idé!