Ditt pensionat bland orörda fjäll

Sök ledigt boende

Välkommen att boka boende på Skalstugan.  Du kan söka och boka boende direkt i formuläret nedan. Läs igenom Viktigt om din bokning  och vår Corona-information innan du gör din förfrågan och kontakta oss om du har några frågor.  

Viktigt om din bokning

Det pris som anges i bokningsformuläret är grundpriset för dig som är anställd på eller pensionerad från SEB. Grundpriset omfattar även närmaste familj och barn upp till 21 år. Barn över 21 år får bekräftelse omgående men betalar som utomstående vuxen.

Bokning för SEB:are och ett begränsat antal medföljande bekräftas direkt i mån av plats. Vid bokning av större sällskap/familjer bekräftas detta först 8 v innan ankomst. 

Gäst som inte har anknytning till SEB får sin bokning bekräftad 4 veckor innan ankomst. Den som inte omfattas av grundpriset betalar ett tillägg för utomstående.

I bokningsformuläret väljer du själv rätt antal personer av respektive kategori, och vi ser till att rätt rabatt dras eller tillägg görs innan vi slutgiltigt bekräftar bokningen. 

Öppettider 

Våra säsonger sträcker sig från mitten av februari till slutet av april och från midsommar till början av september.  Vi har också öppet över nyår.  Vi erbjuder möjlighet att bo hela veckor (söndag-söndag), kortvecka (torsdag-söndag samt söndag-torsdag) och i undantagsfall enstaka nätter. Bokningen öppnar löpande ett år i förväg.

Här finner du prislista och öppettider för 2021! 
När du gör en bokningsförfrågan godkänner du våra bokningsvillkor. Bokningsvillkorden uppdaterades vid årsskiftet 2020/2021, läs igenom dem så vet du vad som gäller vid bokning och eventuell avbokning. Bokningar gjorda före 7/1 2021 omfattas av våra gamla bokningsregler. Är du osäker på vad som gäller din bokning så är du varmt välkommen att höra av dig. 

Konferens, bröllop eller fest?

Iband tar vi på oss specialarrangemang och har goda möjligheter vara flexibla och kan öppna upp anläggningen enkom för ditt sällskap. Hör gärna av dig till oss med din idé!