ett liv till fjälls

Jobba med oss!

Bara 40 minuter från Åres puls, med enskilt läge på fjället nära gränsen till Norge ligger fjällpensionatet Skalstugan. Nu söker vi dig som vill engagera dig i oss, våra gäster och upplevelsen vi står för.

Skalstugan är en liten och familjär anläggning som präglas av ett gott, nära, värdskap. Till Skalstugans stiftelse hör också en stor bit egen mark, ett flertal fjällstugor, egna skidspår, leder, båtar och fiskevatten. En plats för friluftsliv och rekreation där den goda stämningen gör att många gäster återkommer år efter år. Nu söker vi medarbetare till pensionatet inför säsongerna 2023.

De gäster som bor på pensionatet har helpension och vi serverar frukost och tre rätters middag varje dag. Lunchpaket gör gästerna själva och tar med sig ut på dagens tur. Vi gör den mesta matlagningen från grunden och är stolta över att mycket av det kött och den fisk som serveras i matsalen kommer direkt från den egna marken.

Vår personalgrupp omfattar 10-12 personer. Vi jobbar tight tillsammans och flera av våra tjänster varierar på olika uppgifter. Vi fördelar tjänster och schemalägger baserat på våra behov och våra medarbetares önskemål. Inför 2023 söker vi dig som brinner för gästservice och har vana från och vill arbeta med:
Frukostservering
Kvällsservering
Lokalvård
Kök & matlagning

Vi söker också en person som jobbar med något av ovanstående men är redo att ta mer ansvar och vill växla upp till ledande position de dagar i veckan då operativ chef är ledig. Oavsett vilken tjänst du är intresserad av så är att du tycker om att jobba med människor är en förutsättning för att jobba hos oss. Vi ser också gärna att du är lösningsfokuserad, noggrann och effektiv utan att tumma på kvalité. Vill du ha ett varierande arbete och möjlighet till ett rikt friluftsliv så tror vi att du kommer att trivas extra bra hos oss.

Inför 2023 har vi öppet:
Nyår
Vintersäsong 16/2-23/4
Sommarsäsong 2/7-10/9
Vi rekryterar nu i första hand till vintersäsongen men ser gärna att du är intresserad av att jobba flera säsonger. Sysselsättningsgrad kan variera men de flesta tjänster avser heltid. Skriv i din ansökan om du har särskilda datum eller andra praktiska förutsättningar att förhålla dig till. Personalboende finns. Läs mer om oss på www.skalstugan.se

Rekrytering sker löpande därför får du gärna skicka in din ansökan med personligt brev och CV redan idag.                      

Har du frågor eller vill skicka in din ansökan?
Välkommen att höra av dig till
Lisa Lindblom
Operativ chef Skalstugans stiftelse
lisa.lindblom@skalstugan.se