ett liv till fjälls

Jobba med oss!

Bara 40 minuter från Åres puls, med enskilt läge på fjället nära gränsen till Norge ligger fjällpensionatet Skalstugan.   Vill du ha ett varierande arbete med fokus på gästnöjdhet och upplevelsebaserad turism och samtidigt få möjlighet till ett rikt friluftsliv så tror vi att du kommer att trivas extra bra hos oss.

Nu söker vi nya medarbetare inför sommarsäsongen!

Skalstugan är en liten och familjär anläggning som präglas av ett gott, nära, värdskap. Till Skalstugans stiftelse hör också en stor bit egen mark, ett flertal fjällstugor, egna skidspår, vandringsleder, båtar och fiskevatten. En plats för friluftsliv och rekreation där den goda stämningen gör att många gäster återkommer år efter år. 

Vår personalgrupp omfattar 10-12 personer. Vi jobbar tight tillsammans och flera av våra tjänster varierar på olika uppgifter. Vi fördelar tjänster och schemalägger baserat på våra behov och våra medarbetares önskemål. Inför sommaren söker vi dig som brinner för gästservice och har vana från och vill arbeta med:
Frukostservering
Kvällsservering
Lokalvård
Kök & Matlagning

Tidigare erfarenhet är såklart bra men inte allt. För oss är det viktigt att du vill göra bra ifrån dig, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt, sätter gästens bästa först och tycker om att jobba tillsammans med andra.

De gäster som bor på pensionatet har helpension och vi serverar frukost och tre rätters middag varje dag. Lunchpaket gör gästerna själva och tar med sig ut på dagens tur. Vi gör den mesta matlagningen från grunden och är stolta över att mycket av det kött och den fisk som serveras i matsalen kommer direkt från den egna marken.

Skalstugan håller öppet:
Sommarsäsong 30/6-8/9 
Vi rekryterar nu i första hand till sommaren men ser gärna att du är intresserad av att jobba flera säsonger. Tjänsten avser heltid och vi följer HRF avtal. Personalboende finns. Läs mer om oss på www.skalstugan.se

Rekrytering sker löpande därför får du gärna skicka in din ansökan med personligt brev och CV redan idag.                      

Har du frågor eller vill skicka in din ansökan?
Välkommen att höra av dig till
Lisa Lindblom
Operativ chef Skalstugans stiftelse
lisa.lindblom@skalstugan.se