ett liv till fjälls

Jobba med oss!

Välkommen till Skalstugan!

40 minuter från Åre, nära norska gränsen och med fjället som närmaste granne ligger Skalstugans stiftelses fjällpensionat. Hos oss jobbar en svetsare, en undersköterska, en grävmaskinist, en snickare och en möbeltapetserande vildmarksguide med ett gemensamt intresse för matlagning. Dessutom har vi en djurvårdare, en blivande lärare och ytterligare vildmarksguider som sköter städ, disk och servering i vårt gäng.

Nu tillsätter vi de sista platserna inför årets sommarsäsong!
Kanske är du en ekonom med känsla för ordning och reda, en civilingenjör som gillar att städa, eller en administratör som vill träffa människor och jobba med kroppen? Eller så är du precis på väg ut i arbetslivet? Det spelar egentligen inte så stor roll, det viktigaste är att du har viljan att göra ett bra jobb, vill vara en del av en gemenskap (vår!) och är redo att göra vad som krävs för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. Tidigare erfarenhet är bra men inte allt och om du har ett friluftslivsintresse tror vi att du kommer att trivas extra bra hos oss.

Om jobbet
Vi söker nu främst 1-2 personer som vill se till att det är rent och snyggt på anläggningen och runtomkring. Att städa på Skalstugan är ansträngande och kräver både god fysik som känsla för kvalité och noggrannhet. Husen är från 1600-talet och vi tycker att det är viktigt att bevara den historiska känsla som finns och som är unik hos oss. Enklare servering kan också förekomma och vi schemalägger alla medarbetare utifrån driftens behov och våra medarbetares önskemål.

Vi söker främst två personer varav en tjänst är på heltid och en på deltid. Säsongen sträcker sig från 26 juni – 13 september. Vi jobbar efter BAO:s avtal med HRF. Personalboende finns.

Vi rekryterar löpande.
Välkommen att skicka in din ansökan!
lisa.lindblom@skalstugan.se