bli en bättre längdskidåkare på någon av våra

Längdskidshelger 

I vinter erbjuder vi inte bara en – utan två – ledarledda helger med extra fokus på längdskidåkning. En helg med fokus på den hållbara längdskidåkaren och en med fokus på teknik. Nytt för i år är att vi köpt en egen pistmaskin och ser fram emot att få bjuda alla våra gäster på finfina spår i fjällmiljö, nu även möjlighet att köra fristil – skate – för den som vill.

Båda paketen inkluderar -utöver ledarledda träningspass- bekvämt boende, god mat, bastubad och trivsel i en avslappnad miljö. Läs mer om längdskidhelgerna under respektive program. Notera att programmen kan förändras men hänsyn till Coronapandemins utveckling. Du väljer aktuell helg som tillval när du gör din bokning i bokningsfliken.

Den hållbara längdskidåkaren 18/2-21/2

Den hållbara längdskidåkaren 18/2-21/2 Torsdag – Söndag:
Leds av Fysioterapeut Cecilia Kalla. Cecilia varvar längdskidåkningen med pass inomhus som hjälper dig både till en starkare och mer rörlig längdskidkropp.  

Pris SEB: 3600kr, Ej SEB: 4150kr

Teknikträning 26/2-28/2

Teknikträning – en helg med fokus på teknik 26/2-28/2   Fredag – Söndag:
Leds av Skalstugans mångåriga och rutinerade instruktörer Patrick och Björn. Teknikträning för klassisk skidåkning är i fokus men du får också lära dig mer om vallning och möjlighet att pröva på eller utveckla din skate-teknik. 

Pris SEB: 2680kr, Ej SEB: 3100kr