med anledning av covid-19

Viktig information

 Aktuella förutsättningar för öppethållande.

Med anledning av regeringens och folkhälsomyndighetens beslut om slopade restriktioner från och med 9 februari har vi haft öppet Skalstugan med full kapacitet från och med vår säsongsstart den 17 februari och hela vintersäsongen.

Fortfarande gäller att personer med förkylningssymtom ska undvika kontakt med andra. Därför ser vi även fortsättningsvis att alla som gästar oss ska vara friska och ha varit symtomfria minst två dagar innan ankomst. Vi önskar också att man reser till oss på ett sådant sätt att man kan resa hem om symtom skulle uppstå under vistelsen. Om någon i sällskapet skulle få förkylningssymtom bortser vi från våra ordinarie avbokningsregler och vistelsen kan avbokas eller kortas ned utan krav om betalning. Inför sommarsäsongen finns inga övriga restriktioner att ta hänsyn till och vi hoppas kunna se fram emot en glad, härlig och fartfylld sommarsäsong. 

 Vi fortsätter naturligtvis att följa covid-19 och skulle smittan komma att påverka oss framåt så återkommer vi med ny information.

Har du frågor eller funderingar kring detta är du som alltid varmt välkommen att höra av dig till info@skalstugan.se 

Denna information är uppdaterad 2022-05-03 och gäller tills vidare.