Äntligen vinter!

Äntligen vinter! Vi har öppet för nyårsfirande  29/12-2/1 2024 och därefter från 19/2 – 23/4 och ser fram emot att få välkomna Dig som vill spendera några lediga dagar, ditt sportlov, påsklov, vintersemester eller skidweekend hos oss! 

En hel vecka fylld av aktiviteter, fiske och skidåkning eller en kortvecka med en god bok, bastubad och umgänge med nära och kära? Det väljer du själv! Du bokar söndag-söndag eller torsdag-söndag/söndag-torsdag eller vårat paket med fyra nätter över nyår. Observera att sportloven i år bokas lördag-lördag och att påsklovet i första hand endast går att boka hel vecka (kortare vistelser godkänns efter nyår). 

Skidspåren som är av varierande längd och karaktär pistas dagligen beroende på gästmängd och väder. Vinterfisket är gott och precis som på sommaren är allt fiske  på Skalstugans mark förbehållet våra gäster. Läge att vara spontan? Under ”boka” kan du se om och när vi har ledig kapacitet och göra din bokningsförfrågan. På besök över dagen? Spårkarta och information om vår (frivilliga) spåravgift finns skyltat vid spårstart nedanför ladugården och vid infarten till Gamla vägen (Karl-johansvägen).